Jobba hos oss

E-mail: jobb@pannman.se

Vi söker en Servicemontör!

Arbetsbeskrivning:

Som servicemontör är en av dina främsta uppgifter att se till att vår maskinpark har rena, fräscha och väl fungerande maskiner och verktyg inför uthyrning. Du kommer att ansvara för rengöring, service, felsökning och reparation av småmaskiner. Det är mycket viktigt att du är noggrann och ser värdet av att hålla en hög kvalitetsnivå. Arbetet som servicemontör på Pannman Valter Wallin innebär att vi jobbar som ett lag som ställer upp för varandra och under vissa tider kan belastningen vara hög vilket kräver att stresstålighet är ett måste i detta yrke.

Till denna roll söker vi dig som är noggrann och fokuserar på kvalitet och service. Du kan hantera stressiga situationer genom en god prioriteringsförmåga. Problemlösning är inga hinder för dig. Du är en öppen, hjälpsam och samarbetsvillig person som alltid sätter laget före jaget – team player!

Vi ser att du intresserad av teknik och tycker att det är roligt! Du vill alltid leverera maskiner av hög kvalitet. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska tal och skrift samt B-körkort. Körkort är krav medan truckkort är meriterande.

Intresserad?

Skicka in din ansökan och märk ansökan med Servicemontör. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryterare Tom Johansson 08-550866 66.

Ansökan skickas till: jobb@pannman.se